Osobne v Brne | do tří dnů |
Osobne v Prahe | utorok 21. januára |
Výdajné miesto | utorok 21. januára |
Prepravnou spoločnosťou | utorok 21. januára |
Ryžový ocot má svoje korene v Číne, okolo 5. storočia sa potom stal obľúbeným aj v Japonsku, kde je dodnes základom na dochutenie sushi ryže alebo prípravu dresingov. V juhovýchodnej Ázii sa ako okysľujúce dochucovadlo častejšie ako ocot používa limetka či tamarínd, preto väčšina značiek, s ktorými sa v obchodoch stretnete, sú japonské, čínske alebo taiwanské.
Náš BIO ryžový ocot sa vyrába z fermentovanej ryže – cukry v ryži sa premenia na alkohol (ryžové víno) a následnou druhou fermentáciou na ocot, ktorý je obvykle oveľa menej kyslý a jemnejší ako klasické kvasné či jablčné octy.
Použitie: Hodí sa na dochutenie sladkokyslých pokrmov ako sú pickles, cestovinové a strukovinové šaláty, ryžové rezance, sushi. Ďalej ho možno použiť na prípravu dipov, marinád, majonéz a tiež do octových nápojov.
Zloženie: voda, celozrnná hnedá ryža, morská soľ, koji (Aspergillus oryzae)
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Chráňte pred slnečným svetlom.
Krajina pôvodu: Japonsko
Výrobce: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno
Objem: 250 ml
Výživové údaje na 100 ml
Výrobce | DAY SPA |
Superpotraviny seznam | Rýže |
Hmotnost | 0.3 kg |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobný odber Voderady zadarmo! |