20.01.É4 00: - ins>
Únava, vyčerpaním, pokles telesnej výkonnosti, bledosť kože a slizníc, ťažkosti pri dýchaní počas námahy a zrýchlene srdcová činnosť. Všetky pulovr nebo vesta prejav ŠÚ známkou chudokrvnosti, Ktory by sme určite nemalé podceňovať as návšteva lekára nemalá otáľa.
Proti chudokrvnosti Moze použiť silu rastlín. Dodávajú telu látky podporujúce tvorbu červených krviniek, Vďaka nim tiez Lepšie využijeme železo a ďalšími minerálne látky prijímaný z potravy. Vínna réva sa sama obháji Ako zdroj vitamínový, minerálov, bielkovín, organických kyselín Vrátane aminokyselín. Krvi prospieva Vďaka obsiahnutým vitamínom skupiny B a vitamínu C. niektore vitamíny a minerály prítomné v strapcoch priaznivo Ovplyvňujú tvorbu červených krviniek. Okrem toho ŠÚ bohaté tiez na flavonoidy.
Vitamín C má priaznivý vplyv na tvorbu kolagénu, ktory je dôležitý pre Zdravie ai tych najtenších ciev - vlásočníc. Za zmienku stojí ai triesloviny obsiahnuté vo vínnej réve, ktore maju tiez prospešný vplyv na pevnosť vlásočníc. Niektore obdobné látky, ktore obsahuje vínna réva, nájdeme napríklad v čiernom bazy. Sú to opáta flavonoidy, triesloviny, silice, vitamíny skupiny B a vitamín A, ktory podporuje metabolizmus železa a funkcie imunitného systému.
Príroda obdarila flavonoidy hľa Černice krovitá, kde opát Moze ťažiť zo vzájomnej sa posilňujúcich účinkovať antioxidantové aj vitamínu C. Černice obsahuj tiez draslík, horčík, železo, vlákninu a kyselinu listovú. Prípravok obsahuje zložka bohaté na prírodné vitamíny a minerály, najme vinič, čierny bez, ostružník krovitá a ďalšími. Vďaka obsahu vitamínový B2, B6, B9 a B12 prispieva k tvorbe červených krviniek a hemoglobínu a Vďaka obsahu železa prispieva k prenosu kyslíka.
Energetická hodnota kJ (kcal / 3E) td> | nbsp 1 <, 0 td> Tr> | ||||||||||||||||||||||||||||
Bielkoviny td> | 16,5 td> Tr> | ||||||||||||||||||||||||||||
Sacharidy td> | 19,6 td> Tr> | ||||||||||||||||||||||||||||
Tuk td> | 17,4 td> Tr> | ||||||||||||||||||||||||||||
Vlákninanbsppotravy td> | , 9 td> Tr> | ||||||||||||||||||||||||||||
Lepok (mg / dg sušiny) td> | nbsp nbsplt5,0 span> td>
Tr>
Popol td>
| 3, A td>
Tr>
| Sušina td>
| nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbspnbsp], 0 td>
Tr>
Tbody>
Table>
| nbsp Aktívne látky
|