Osobne v Brne | ihned |
Osobne v Prahe | zítra |
Výdajné miesto | zítra |
Prepravnou spoločnosťou | zítra |
Jablká patria medzi jednu z najzdravších plodín vďaka vysokému obsahu vitamínov, vlákniny a živín s nižším množstvom kalórií.
A jedným zo spôsobov ako využiť výhody jablka a jeho spracovanie je výroba jablčného octu.
Použitie: jablčný ocot sa používa ako dochucovadlo rôznych pokrmov. najčastejšie je použitie ako zálievka do šalátov, alebo na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových zmesí. Jablčný ocot je aj skvelý konzervant, ktorý sa používa na okysličenie potravín a odstránenie baktérií.
Skladovacie podmienky: sucho, teplota do 20 stupňov Celzia. Po otvorení uchovajte v chlade do 10 stupňov Celzia.
Zloženie:
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Nový sad Čerešnovka, Značka: MUDr. Zdeněk Trpělka, Ulrychova 867/44, 624 00 Brno
Objem: 500ml
Výživové údaje v 100ml.:
Výrobce | Nový sad Třešnovka |
Hmotnost | 0.65 kg |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobný odber Voderady zadarmo! |