Mladý zelený jačmeň.

Mladý zelený jačmeň.

Zelený jačmeň výrazne zvyšuje imunitu, pretože je enzymaticky 8? Živý ".

Enzýmy riadia všetky pochody v našom tele. Bez nedýchame, nemôžeme myslieť a sa neposunieme obsah našich čriev, nebije nám srdce. Bez enzýmov neprebehne jediný príkaz nášho mozgu, jediný elektrický prenos. Všetci sa rodíme s "enzymatickou bankou" a vyčerpanie enzýmov jednoducho znamená smrť. Niektoré enzýmy si telo vie vyrobiť, ale mnohé nie a tie musíme prijať stravou. Stravou, ktorá neprešla tepelnou úpravou cez * ° C ( RAW strava ).

Nie je náhoda, že práve táto teplota je pri horúčke hraničnej pre prežitie, nad touto hodnotou začínajú 8? Umierať "práve enzýmy. Tepelne spracované jedlo síce chutí, ale pre jej trávenie je potreba mnohých enzýmov. Ideálna strava organizmus nevysáva, ale sýti . aj preto zelené nápoje pijú aj ľudia, ktorí siahajú na hranice svojich možností. Vrcholoví športovci ako kulturista David Hawk, maratónec Jerry Dunn či profesionálne golfové legenda Arnold Palmer iste vedia, čo robia, keď pravidelne pijú zelené nápoje.

Jačmeň - sušená šťava , antioxidant

sa pestuje sa v Utahu v nadmorskej výške -0 m na plochách bývalých jazier sopečného pôvodu. Na týchto miestach po vyschnutí jazier pred desaťtisícami rokmi nikto nič nepestoval, teda ani nehnojil a nepostřikoval. Pôda oplodnenej navŕtaním hlboko uložených minerálnych prameňov. Je teda veľmi bohatá na minerály a rastliny majú výnimočný obsah zásadotvorných živín.

Rastlinky jačmeňa sa neprihnojuje, ani nepostřikují žiadnymi pesticídmi, či insekticídy, pestujú sa v BIO kvalite. Zrná mladého jačmeňa sa po zasiatí nechajú vyrásť do výšky 20 8O 30tich centimetrov, kedy majú najvyšší výživnú hodnotu. Po tej sa zožne, vydžusují (akoby odšťaví) a táto šťava bez vlákniny sa usuší na prášok podobný zelenému púdru. Suší sa pri teplote 31 ° C po dobu cca 2 minút. Vďaka tak nízkej teplote spracovania si zachováva enzymatickú hodnotu. Samozrejme bez ujmy zostávajú tiež vitamíny a minerály. Výsledný produkt si zachováva takmer všetok obsah v nezmenenej podobe, zostáva tiež plne antioxidačne aktívny. Do Mladého jačmeňa sa nepridávajú žiadne konzervačné, alebo pasterizačné látky, ide o d% prášok zo šťavy z mladého jačmeňa.

Fakty o šťave zo zeleného jačmeňa :

  • Dr. Hagiwara o mladom jačmeni vyhlásil: "Jeho pomoc u širokej škály chorôb ukazuje, že rastlinná miazga podporuje optimálne fungovanie tela a nezameriava sa na určité choroby, ako to robia lieky. Je zrejmé, že pôsobiaci proti obezite a ekzémom rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine je buď liekom neuveriteľne zázračným "alebo liekom vôbec žiadnym ..."
  • Výťažok podporuje prirodzené liečebné procesy u najrôznejších chorôb vrátane artritídy, astmy, kožných problémov, obezity, chudokrevmosti, zápchy, obehových ťažkostí, cukrovky, srdcových chorôb, rakoviny, cholesterolu a obličkových problémov.
  • Chlorofyl pôsobí protizápalovo a urýchľuje hojenie poškodenie tkaniva. Jeho očistné vlastnosti sú v ľudovej medicíne známe od praveku.
  • Obsahuje antioxidant 2 "-0-GIV ktorý disponuje E x silnejší antioxidačnou aktivitou ako alfatokoferol (vitamín E). Zelenina a nápoj združuje ozdravné vlastnosti základných druhov zeleniny.
  • Enzymatická aktivita bola zameraná u 20 známych enzýmov, ako napr. Superoxiddismutáza, kataláza, cytochromoxidáza a ďalšie.
  • Do Mladého jačmeňa sa nepridávajú žiadne konzervačné alebo pasterizačné látky, ide o d% prášok zo šťavy z mladého jačmeňa.

Zaradením návyku vypití jedného džúsu Mladého jačmeňa ráno a jedného džúsu večer urobíte prvý krok k zelenému zdravie a budete sa cítiť tak dobre, že už nebudete chcieť prestať. Vlastné skúsenosť: -)

Ak potrebujete poradenstvo zdravého životného štýlu nielen v oblasti zelených potravín, s ktorými pracujem a zostavujem plány na detoxikáciu organizmu a liečbu rôznych zdravotných problémov, máte akýkoľvek zdravotný alebo psychický problém, som Vám plne k dispozícii. Pavla Růžičková kontakt ruzickova.paja@seznam.cz

VýrobceČlánky
Navštívte Awashop.sk - Superfoods, Kozmetika v ShopMania