Uzdravujúci zelené potraviny

15.08.É3 23:01

Uzdravujúci zelené potraviny - Greenfood | Autor: Mia Weissová

Sme zloženie približne zo F bilionový-Slovakia. Každá bunka Rovňák Ako celý organizmus potrebuje hodnotnú stravu a dokonalé vylučovaním. Zelené nápoj bunky sýti ai prečisťujú zároveň. Čistením a zásobovaním organizmu predlžujeme biologický spevokol. Najviac pre svoje Zdravie v tajte oblasti Urobíme zmenou obsahu našich tanierov. Proti tajte zmene stoja dve mocné sily - nedostatok vôle a rýchla doba. Súdny človek pozriem na svo tanier a odpoviete si, alebo je všetko v poriadku. Ak nie, najlepším riesenie ŠÚ zelené potraviny (patrí medzi superpotraviny) a zelené nápoje. Tie zhodnotíte Všetky potenciálne prospešné zložka nášho jedálnička a zneškodníte zložka potenciálne škodlivé. Tím náš imunitný systém nastaví na vyššom výkonnosti. Zelené nápoje ŠÚ komplexné a prirodzene. Ich fytolátky pôsobia súvzťažne a ich účinok sa nedá Porovnať So ziadna zomelú kombináciám. Látky ŠÚ prepojené a Posilňuj sa. Dohromady tvorím chemicky reakciám, podobný "domino efektu". Postavte články domina, vynechajte jediný kúsok uprostred a hra končí. Hľa život je chemickou reťazový reakciám, ktora končí stratou jediného prvku. V rastlinách bolo napr identifikovaných cez <0 rôznych karoténovej. Syntetika ale obsahuj karotény maximálne 3! Pri nórskej štúdie podávali fajčiarom preparáty s beta karoténom. Prestal s tím. Riziko ochorenia rakovinou p318úc Vôbec neklesalo. Naproti tomu "obyčajná" mrkva znížila riziko o (%. V izolovaných preparátoch proste Chýbajú Spojovacie látky, ktore účinky Zvyšujú. Americania za izolované látky minieme najviac peniaze, predsa ŠÚ až na 25. Mies v rebríčku dlhovekosti. Hans-Günter Berner v knihe " Hladovanie nad plným hrncom "vykres318uje človiečika, ktory sa napcháva, priberie, ale Napriek tomu umiera na nutričnú podvýživu. Zdravotné problémy súvisia aj s nedostatkom minerálov. Vyčerpaná pôda živí plodiny, rozhodujuca sýti nás a Preto aj napriek plná brucha umierame od hladu. Čo myslíte , chyby nášmu telu minerály Ako napríklad železo či vápnik? Áno, chyby. a chýba nám na tanieri? nechýba! Naopak sme nimi prejedení Ako Žiadna generácia pred nami! Žiadna generácia pred nami sa to318ko nenapchávala mäsom, syrom a mliekom, ktore Týmito látkami pretekajú . Žiadna generácia sa "neupchávala" sušienkami obohatenými vápnikom a vitamíny. a predsa Žiadna generácia to318ko netrpel nedostatkom tychto Latok, ktorými sa my k "1mime od rána do večera. Hľa keby sme sa vápnikom naozaj k "1mil od rána do večera, bez fytolátok a bez pohybu nám iba zanesie obličky. Bez zásaditého prostredia a väzieb na fytolátky nám železo iba zabetónuje stolicu a tím potrhá konečník. Mnoho sa úzko zaujímajú ľan o nutričné ??hodnoty, ale neporozumejte tomu, že látky účinkujú v prirodzenom prostredí d0x silnejšími. Preto Pozitívne Reakcie vyvolá už malá dávka správny stravy. Zelené nápoje maju vysoký obsah chlorofylu. jačmeň aK o kvalite benzínu výpovediach Vyššie oktánového čísla, tak o kvalite zelenej stravy výpovede množstvo chlorofylového pigmentu. už v roku A0 priniesol chirurgický časopis "Journal of Surgery" správu o x0 chorých, ktorým chlorofyl urýchlil hojením rán. chlorofyl sa pod318a Barbary Simonsohnovej chová Ako "kondenzátor slnečnej energie". Dr Swopeová o nom hovor, že "zelený krv rastlín mení v Naso teľa na červenú ". Prečo? Je pozoruhodné, že hemoglobín, naše krvný farbivá, má podobnú chemickú štruktúru Ako chlorofyl. Rastliny Vďaka chlorofylu ž Iju a my 318udia dýchame. Chlorofyl nám zlepšuje krvný obraz, urých318uje hojením rán, popálenín a bráni zápalom a infekciám. Vďaka nemu dochádza k lepšiemu prenosu kyslíka, čo zvyšuje výkon a bráni vzniku infekčného prostredia. Liečitelia tvrdím: V Zelenom farbivá je koncentrované slnečné svetlo a energia, ktora nám odovzdáva múdrosť a lásku. Zelená hrá rolu ai pri Léčba Farby, upokojuje, harmonizuje a lieči telo ai dušu. Zelená je farba srdcovej čakry, centrá nasej energie, a zelené potraviny túto čakru Posilňuj. Zelený jačmeň obsahuje tryptofán, z ktoreho sa tvorí serotonín, hormón radosti a šťastia. S poklesom hodnoty serotonínu príde Depresia a únava. Večer telo premení Serotonín na melatonín a my Lepšie zaspávame. Chlorofyl je ale iba jedným z rady ďalších rastlinných farbivá. V tráve sa nachádza ai alfa a beta karotén, zeaxantín a rada xantofylov. Tie ale nie su vidiet, pretoze ich chlorofyl Všetky prekryjú. Zelené nápoje ŠÚ enzymaticky aktívne. Všetci sa rodíme s akousi "enzymatickou bankou", ho vyčerpaním znamená smrť. Tepelna spracované jedlo síce chutí, ale zároveň sa chová Ako pijavice. Vysáva naše enzymatické zásoby. Ideálna strava organizmus nevysáva, ale sýti! Hľa Preto zelené nápoje pijem 318udia, Ktory siahajú na hranice svojich ložísk možností. Zelené nápoje ŠÚ zásadotvorné. zubyb% populáciám trpí chorobami zubov. A aká je príčina zubného kazu? Prekyslenie organizmu. Zelená strava posobi zásadotvorná a to drží na uzde rakovinotvorné látky žijúce z prekyslenia. Najdramatickejším príkladom je krv. Tá musí Mať zásaditosť okolo 7,4. To je otázka života a smrti. Ak hrozí celkové prekyslenie, organizmus pomer kyslosti a zásad nerovnomernú rozloží, aby nedošlo k ohrozením životne dôležitých centier. Obrazne povedane, prelejeme zásaditosť z miest, kde nás strata ideálneho prostredia to318ko neohrozí. Napríklad z ústnej dutiny, tenkého CREVE az močového ústrojenstva. Najprv si "pozíciám" od úst. Dôsledkom je zvýšená kazivosť zubov, zubný povlak, krvácavosť ďasien, parodontóza a napr zápach z úst. Ešte horším je, že kyseliny narušíte chuťové poháriky, čím zvýši chuť na cukry, tuky a so318. Zelené nápoje kyslosť vyrovnávajú. Ústne problémy potom prirodzene lymfatické. A čo na to diabetici? Regulácia zásaditosti upravuje Priechod cukrovej cez črevné steny. Tím sa postupne normalizuje hladina cukru v krvi. Hľa toto sa deje celkom prirodzene! Je to funkciám riadnej stravy. Problém prekyslenie je učebnicovým príkladom vzťahov: príčiny - choroba - Léčba. Ľan v Nemecku sa za Lieke proti prekysleniu a pálením záhy minúte 3 milióny eur ročne! Tiete "Lieke" na nieko318ko hodín neutralizovať žalúdočné kyseliny. Ked ale kyselinu potrebujeme na trávenie, máme smolu, nie je. Nestrávená potrava putuje CREVE a stane sa jedovatú. Antacíd potlačí hľa kyslosť, ktore je nevyhnutná. Pamätajme, príliš kyslé tela potrebujem "preplach" zásaditá stravou, inak vzniká prostredie, Článkyorom sa choroby liahnu Ako kôrke v inkubátore. Choroba je parazit. Žije z nás. Sýti sa nami. Choroba si k "1mime Ako domáceho maznáčik, ktory sa zvrhne v nezvládnute318nú beštiu. Medicína je iba" manažment kríž ". Lieke tej nami vyk" 1mené hyeny síce nasadíme náhubok, ale jediným riesenie má ešte zelenú farbu stravu, ktora vývoj choroby ruší.

Prínos greenfoods pre deti:

šťavu z mladého zeleného jačmeň má Rovňák pH Ako materskej mlieko. So zelenými Nápoj začnite čo najskôr po odstavení od prsníka. Mladý jačmeň vytvára prirodzene prostredie Lepšie Ako pasterizované kyselinotvorné ovocné džúsy obsahujúce cukor. Navrhujem pokus. Zalejte svoje izbové Coca-colou. Za dva dni odumrú z prekyslenia. U detí Moze limonádami vyvolať osteoporózu už v jedenast ROKOCH. Nezvykajte deti na sladké, vyrastú z nich slabosi! Učte ich aspoň 1x denne piť "zelené mlieko". Zelené nápoje maju Vysokú prirodzene antioxidačnú aktivitu. Ak neužívajú zelené antioxidanty, pleť trpí a starne Aj napriek ai drahšímy Kozmetická Péče. Klaus Oberbeil hovorov: "Bez antioxidantové pleť pri opa318ovaní žltne Rovňák Ako maslo ponechané na slnku". Ministerstvo po318nohospodárstva v USA v odporúčaná z roku C5 uvádza: "Antioxidanty v potravinách rastlinného povodí znižujú riziko ochorenia rakovinou a chronickými chorobami." Zelená šťava braní pred Röntgenovými a inym druhmi žiarenia. Dr Hagiwara popisuje skúsenosť s kožným zápalom, ktory si spôsobil vriacou vodou: "Po obarenia mi vznikli rozsiahle mokvajúce p318uzgiere a hrozila infekciám. Podobné úrazy sa mi Ťažko hoja, tak som popáleninu potieral šťavu z mladého jačmeňa. Léčba trvala kratšími dobu a nebola tak bolestivá ". Preto zadal dr. Hagiwara tímu výskumníkov úlohu testovať šťavu na kožné ochorenia Vrátane Slnečných popálenín. V severných krajinách užívajú svetlovlasý 318udia So zlou pigmentáciám džús z jačmeňa aj na vonkajšie potieranie pokožky. Pre svetlejším severskej typy platí výzva na užívaním zelených potravín o to viac.
Chlorella pyrenoidosa je sladkovodná jednobunková Rías známa od roku , Ale na nasej planéte údajne prežíva už 2,5 miliónový rokov. Vďaka latku Chlorellín, ktora má výrazné antibakteriálne účinky sa ho tiez prezýva prírodné antibiotikum. Chlorella v porovnaní s ostatnými rastliny obsahuje Najväčšie množstvo chlorofylu. Tím, že patrí Medzi jednobunkové organizmy je ve318mi dôležitá, pretoze práve tie ŠÚ Najjednoduchšia formou života, na ktore závisí formy vyšším a zložitejšie. Chlorella A ďalším riasy ŠÚ predpokladom a základom celého vyššieho potravinového ai životného reťazca a pre svoje unikátne Zloženie je táto mikroriasa často označovaná za jednu z najzdravších potravín. Nie je vecným súčtom živín, ale zázračným organizmom a nutričných synergií pri prirodzeného zdroja. Málo mediálnej pozornosti sa ho venuje z Dovod, že žiadny farmaceutický odbor si do svojho "rybníka nenasadí štuky", ktora by mu vychytala chovné ryby = žiadny farmaceutický koncern si chlorellu do ryníka nenasadí, pretoze by mu klesol obrat v tom, čo ho živí - v liekoch! Každý človek vlastní cez bilionový maličkých batérií, nazývaných bunky a Ako Všetky batérie, ai ony akumulujú energiu. Aby sme ich však mohli dobite, potrebujeme stáli a dostatočnej príjem výživných Latok, Predovšetkým minerálov, vitamínový, enzýmové a aminokyselín. Pridám AK teda do svojho jedálnička listy trávy, čerstvé zeleninu a živé potraviny, budem naše bunky skladovať maximálne množstvo energie a my sa nebudú cítiť unavení. Ďalším nesporným plusom chlorelly je ho spracovanie. Pri procese spracovanie sa totiž nenarúša ho štruktúra Stien a tím sa jedná o čistý produkt bez pridaných Latok (bez spojivá, plnív a konzervantov). Chlorella je Darom prírody, nie "inkubátor", pretoze má v sebe zakódované prapôvodnej informáciám života a tú odovzdáva každučkej Bunke nášho tela - tím sa úplne odlišuje od dnešnej časté Priemyselná spracované "m" 1tve stravy ". Slovo Synergia označuje súčinnosť Alebo ak spolupráci ao to v tajte potravín ide, na Rozdiel od farmaceuticky spracovaných "vitamínový", ktore ŠÚ vytrhnuté z kontextu života organizmu.

geniálny je nadpis knihy HGBernera - "Hladovanie nad plným hrncom".

snívam dnes viac Ako dvojnásobok množstva jedla než generácia 318udí 19.st., saturuje plané potraviny Desiatka chýbajúcich Latok a Napriek tomu trpíme ich nedostatkom a civilizačnými chorobami. Netrpíme Preto, že nám chýba jednotlivé vitamíny, enzýmy, fytolátky a ďalším, ale Preto, že v jedálnom lístku chýba ich prirodzene zdroje! Bohom stvorený žive potravu veda znetvoril tím, že ju rozobrala na súčiastky a tím je okradla o ich moc.

Chlorella a rakovina

Chlorella pomáha v prevencia proti vsetkym civilizačnými chorobám. Rakovina je proces. Každá bunka má svoje potreby a úlohou Ako my, 318udia. Ak nie su bunkovom potreby trvalo na uspokojovaní, začne sa "hnev". Ked mu v tele vytvoríme neznesite318né podmienky ai inak "hodným bunkám", vypuknú zápaly, rakovina a iné autoimunitné choroby. Rakovina je "daj", nie "stav" a do deja sa dá vždy Vstúpiť. Nie vždy sa dá zastaviť, ale vždy sa dá zmeniť. Musíme Preto v teľa vytvoriť "zdravé podmienky" a potom opáta nástupy rovnováha v organizme. Chlorella sa mozem na podpore boju proti rakovine zúčastniť takto: zvýši "komfort" životného prostredia zdravých-Slovakia zníži životný komfort bunkám zvrhlým zvýši tvorbu a kvalitu-Slovakia ochranných Rakovina má mnoho "živných POD" a rôzne "spustac". Dlhodobá Léčba spočíva v tom, že aspoň niektore z nich odstránime. To, čo má vacsinou druhov rakoviny spoločného ŠÚ živná prostredia = milujú nasej životnej nudu, prázdnotu, stres, lenivosti a pažravost (chuťou im to, čo nám - cukry, tuky, bielkoviny). Aby sme boli trvalo zdravie, tak nás musí zdravie "baviť". Výskumov: V Immunopharmacology and Immunotoxicology v r C0 vedci z Japonska opisujte pronádorový účinok chlorelly - myši bolí dní pred a Ü dní po infekcii nádorom denne k "1mené práškom z chlorelly - počas dní po infekcii sa rast tumoru významne pozastavil (6% útlm). Výskum ukázal, že protinádorový účinok chlorelly má čiastočná na svedomie ho schopnosť zvýšiť činnosť T--Slovakia a makrofágov - navyše sa u myší neprejavil úbytok váhy. Phytochemistry z r.Ç5 opisuje výskum japonských vedcov, ktoru identifikovali a izolovali dva glyceroglykolipidy, ktore maju protinádorové schopnosti. V ich modeli sa ukázalo, že chlorella tlmí účinok na cudzorodé Proteíny spájané s Epstein-Barre vírusom (EB-virus) Závery z tychto a mnoho ďalších štúdií zh "1na MUDr. M.Lacina slovami:" Účinok chlorelly je daný schopnosť zvyšovať počet a aktivitu obranných bielych krviniek, ktore ŠÚ schopné rakovinové bunky efektívne likvidovať "šablóna Princíp príchod a odchod choroby zrozumite318ne vysvet t318uje vedec Konstantin Herring ('0- ) Sa svojich ložísk 3 zákonoch: uzdravujúci proces vychádza z hlbších častí organizmu do vrchných (z rozumovej / emočnej urovne - cez Vnútorné orgány - do častí povrchových - pr: koža) = je to akoby "vyklepávaním" choroby von uzdravujúci proces a jeho symptómov odchádzajú v obrátenom poradí, než prišli uzdravuje sa obhorí Nadole (problémy, ktore "viseli" napr v krčnej chrbtice zostúpi v miernejšej forme do častí nižších) mnoho 318udia si neuvedomujem, že cestu k ozajstnému uzdraveniam lemuje uzdravovacími "kríza", ktora je o to hlbšia, o čo dlhsie a hrubším ju predchádzalo obdobiami sebapoškodzovania. Pravé uzdravovaním (NIE ľan potlačením hodnote indikátora choroby Ako je to u liekov) začína fázou očistná (a je jedno, či ide o očistu svedomia Alebo potravinového Koša) a sprevádzajú ju príznaky svrbením, mokvaním, zahlienenie a podobné nepríjemnosti.
Chlorella nás " sýti "ai" čistí "zároveň. Vďaka naj sa niekedy cítime horšími, aby sme sa mohli cítiť Lepšie. Jedným z mechanizmov, pomocou ktoreho chlorella ozdravuje tráviacich trakt, je ho probiotickej pôsobenie.
Chlorella v črevách ozdravuje armádu symbiotické fungujúcich baktérií, ktorým je Nielen vynikajúcim "hnojivom", ale hľa spolupracovníkom, pretoze obsahuje "jed na črevnú Burinu", tzv chlorellín, ktory je prírodným antibiotikom, ktore nepoškodzuje tráviacich mikroflóru. "Chlorella je riesenie na naše nutričné ??hriechy" Chlorella obsahuje uš318achtilú formu organicky viazaných minerálií, ktore ŠÚ dolezite pre správnu zrážanlivosť krvi, dobré nervstvo a navyše z orgaismu umožňuj odstraňovať olovo az kostí vytlačte rádioaktívne kovy (napr. Stroncium). Minerálne prípravky chemického povodia nikdy nenahradí výtvor prírody - živé rastlinné bunky bohaté na dary Zeme, Vody a Slnka. Ľan v prirodzených zdrojoch potravin nájdeme prameň obnovy energie a zdravím.

Využitie chlorelly:

zvyšuje imunitu a zlepšuje sexuálnu výkonnosť pomáha pri Detoxikácia organizmu a podporuje trávenie užíva sa Ako prevencia proti rakovine a srdcovým chorobám zmierňuje negatívne dopady stresu pomáha proti chronickej únave znižuje hladinu cholesterolu v krvi podporuje Léčba zapaľovať ďasien, aftov a oparový

Účinné látky chlorelly:

Chlorella obsahuje rastové faktor CGF, ktory podporuje bunkový rast. Táto zložka má vplyv na posilneniam organizmu. Ďalšie zložkou je chlorofyl, ktory sa podie318a na zlepšenie krvného obrazu. Tiez urých318uje hojení rán a zabraňuje zápalom. Mimo tychto dvoch Latok chlorella obsahuje este Chlorellín a sporopollein. Chlorellinu je probiotikum a prírodné antibiotikum. Spollerin sa stará o detoxikácii.Chlorella obsahuje dvakrát viac bielkovín Ako strukoviny - z <% ju tvoria rastlinné proteíny. V chlorelle sa nachádza ai niektore vitamíny a minerály. Je bohatá na vitamín A, H, D, C a vitamíny skupiny B. Z minerálov obsahuje železo, zinok, fosfor a horčík. Mladý jačmeň obsahuje v porovnaní s pšenicou 25x viac draslíka,% x viac vápnika, viac Ako dvojnásobok horčíka, 5x viac železa, ale o polovičaté Menej fosforu-prvku, ktory prebýva vo vacsie požívatiny. Obsahuje tiez významné množstvo mangánu a zinku. Mladý jačmeň obnovuje acido-alkalickú rovnováhu a je 2x účinnejší Ako špenát - najucelenejšiu zásadotvorná strava. Mladý jačmeň obsahuje vitamíny, ktore aktivujte enzýmy pomáhajúce pri prevencia ochorení a patologických stavový. Mladý jačmeň má vysoký obsah betakaroténu, vitamínu C, E a vitamínové radu B: B1, B2, B3, B6, biotínu, kyseliny listovej, kyseliny pantoténovej a cholínu, príbuzného vitamínu B. Nedostatkom vitamínová trpíme z Dovod prevahu spracovaných potravín a skutocnostou, že niektore naše potraviny stratia živiny skóre, než sa dostanú na stôl. Obsah vitamínu C v čerstvo nastrúhanej reďkovke klesne na vzduchu o polovičaté už za pat minút. Množstvo vitamínová B1 a B2 v potravinách dramaticky klesne pri varení. Avšak vitamíny a ostatné živiny v Mladom jačmeň ostávajú Takmer nedotknuté! Bez enzýmový nastáva narušením vsetkych životných funkcií - trávením, dýchaním, pohybu atď Vedci identifikovali v 318udskom teľa vyše 3000 enzýmovej. V roku A9 zaznelo na Generálnom zašiadané japonských farmaceutických spoločnosťou, že extrakt zeleného jačmeňa obsahuje viac Ako 20 enzýmové a štúdie odha318ujú Ďalšie! -% hmotnosti Mladého jačmeňa tvoríme bielkoviny (v Bielej Mukom je to iba %). Tie maju nízkou molekulovou hmotnosťou a 318udské telo ich 318ahko využíva. Mladý jačmeň podporuje zdravý rast. Zelené bielkoviny lieči vredy a chránime povrchovej tkaniva a sliznice. Rastlinné miazga je bohatá na prírodný zázrak - chlorofyl. Ten sa v liečite318stve používa na osvieženie krvi av lekárstve je okrem protizápalových a dezinfekčných účinkovať cenené pre dezodoračný vlastnosti. Používa sa na osvieženie dychu a na kloktaním. jecmen1V Zelenom extrakte ŠÚ aj superoxiddismutáza (SOD), likvidátor vo318ných radikáli, cytochrómoxidázy, enzým urých318ujúci oxidáciou a Redukcia, peroxidáza rozkladajúca peroxid vodíka na kyslík a vodu pre 318ahké vylúčenie z tela, oxidáza nutná na spracovanie mastných kyselín, transhydrogenáza dôležitá pre srdcové tkanivo atď Mladý jačmeň sa vyznačuje silnou antioxidačnú aktivitu. Vacsinou komerčne dostupných enzymatických prípravkov (Vrátane tych v systémovej enzýmoterapie) sa získava z krvi, orgánové a tkanivo živočíchov. Oveľa odborníci pulovr nebo vesta zdroje spochybňujú a odporúčajú Rydz rastlinné enzymoterapia.

Príklad vysokého obsahu niektorých životne dôležitých zložiek potravy v riase Chlorella voči iným potravinám, známym tiež vysokým podielom týchto látok

Nutričné ??ANALÝZA

Chlorofyl: 300 mg / dg Bielkoviny: 2P mg / g Cukry: 20 mg / g VITAMÍNY Beta karotén: ‰ 0 IU / g Vitamín A: Menej ako 2 IU / dg Vitamín B1: 0, + mg / dg Vitamín B2 : 2,) mg / dg niacínu: 3 ,? mg / dg Vitamín B5: 5,1 mg / dg Vitamín B6: 17,8 mg / dg biotín: 0,8 mg / dg Vitamín C: 1 mg / dg Vitamín E: 22,5 IU / dg Vitamín K: 0, 7L mg / dg Kyselina listová: 1,5 mg / dg AMINOKYSELINY alanín: 16,9 mg / g metionín: 3,6 mg / g arginínu: , 4 mg / g fenylalanínu: , 0 mg / g prolín: 14,8 mg / g Serina: 11,4 mg / g glycín: 12,4 mg / g treonín: 11,5 mg / g histidínu: 5,22 mg / g tyrozín: 8,29 mg / g Izoleucín: 18,2 mg / g valín: , 0 mg / g leucín: 18,2 mg / g lyžiny: 14,6 mg / g Kyselina asparágová: 19,7 mg / g Kyselina glutámová: 26,1 mg / g MINERÁLY Vápnik: 6, O mg / g Draslík: (, 5 mg / g Horčík: 0,03 mg / g Železo: 0,% mg / g kremíka: 0,04 mg / g Sodík: 6,) mg / g Fosfor: 3, ^ mg / g Bór::, 0 mcg / g mangán: 0,14 mg / g Meď: 0,09 mg / g Striebro: 0,2 mcg / g Chróm: 1,09 mcg / g

Dávkovanie zelených potravin

je ve318mi užitočné užívať mladý jačmeň a Rías chlorellu Súčasný a dlhodobo. Ich účinok sa spoločným užívaním nieko318konásobne zvyšuje. Upozornenie: Mladý jačmeň i Chlorella pyrenoidosa Uchovávajte na tmavom Mies (v skrine atď) a mladý jačmeň vždy dôkladne uzatvorte viečkom! Pre skladovanie chlorelly pyrenoidosy odporúčam kameninovou dózu, Ktory tiez starostlivú uzatvárajte a chráňte chlorellu pred svetlo a. Na rozmiešanie mladého jačmeňa vo vode použite najlepsie plastový šejker. Nikdy Nepoužívajte na rozmiešanie kovovom Lyžička ani kovový šejker, ktore spôsobujú oxidáciou.

užívaním Mladého jačmeňa

Lyžička mladého jačmeňa rozpustíme v 2dcl studenej vody (najlepsie v šejkri) a vá318ajte malé Dusko zeleného Zdravia tak, Ako by to bolo výberové víno. Ktorí dostávali 2x až 3x denne, najlepsie nalačno a 20 min. počkať, až potom jesť. Takto sa najlepsie vstrebať Všetky látky. Chór a starí 318udia Mozu dávku zdvojnásobiť.

užívaním Chlorelly pyrenoidosa

Rías Chlorella pyrenoidosa ktorí dostávali od 3 tabliet denne, s postupným zvyšovaním počas približne 2 týždňové do tej doby, kým nie je stolica zelená ... Potom ktorí dostávali 2 -4 gramy čo je - 20 tabliet denne. Záleží na tom, či užívate ai Mladý jačmeň, ak nie, určite užívajúcich min. 20 tabliet denne. Najvyšším rozložte Denné dávky do 3 dávok za deň, ráno, popoludní a večer. Chór 318udia, rekonvalescenti, športovci a starí 318udia by mali užívať viac, až dvojnásobok. U detí ŠÚ odporúčanej polovičnú dávku, chlorellu dávkový 3- tabliet denne. U mladého jačmeňa taktiez pol lyžičky rozpustiť vo vode 2 - 3x denne. Ak si ÚDAJOV viac nie je potrebne sa znepokojovať, rozhodne im neuškodí skoro naopak. Radšej im ponúknite viac chlorelly Ako sladký cukrík. Pretoze zelené potraviny Podporujte organizmus vo vylučovaní cudzorodých Latok z tela, ich lepšími uživí klasickej Lieke pol hodiny pred užitím zelených potravín. V začiatkoch Užívaním zelených potravín, Moze dôjsť k dočasnému "zhoršením", napr: nadúvanie, únava, hnačka. Zachovajte pokoj. Telo konečne začína bojovať s nepriaznivými vplyvmi. Ide o jav prechodný, ktory trvá nieko318ko dní. Po dlhšom užívaní približne 3 mesiace mozem nastať opát zhoršením Alebo navrátenie starých problémovo akné, ekzém. To sa telo čistí z h314bky, nechaj túto reakciám prebehnutia, nechaj vyhorieť staré zápaly v tele. Poznámka: Pri autoimunitných ochorení je vhodné Prejsť na "zelenom stravu" ve318mi pozvo318na. Perlička: AK h318adáte ideálny "Vyprošťovák po dlhšej oslave", tak ho neh318adajte, zelené potraviny ŠÚ v tomto neprekonate318né ... jačmeň. Zelenými potravinami sa nedá predávkovať, ŠÚ prírodné a ŠÚ to proste potraviny, ale je zbytocne jesť kvantá, ktora sa uz nevstrebajú, teda ak si to nevyžiada zdravotný stav a treba nejaký viróza. V takom pripade moze zvýšiť dávku na -20 gramov, čo je 2-d chlorelly denne plus zelený mladý jačmeň. Pri takýchto dávkach posobi chlorella Ako antibiotikum. Moze Užíva ai povrchovo na rôzne poraneniami, vyrážky a pod Rozdrvte Chlorella pyrenoidosa a zmiešajte es vodou Alebo nejaké Liečivé pastou a potrite. Alebo chlorellu rozhryzne a ranku si oblizne. Na noc si mozem dať tabletu chlorelly do úst a pekne cmú318ať, prevencia kazivosti a inych problémovú s ďasnami. Tiez je to výborne hojivé na rôzne ranky v ústach, po vytrhnutie Zuba, aftách, apod Buďte poctiví v užívaní a vytrvajte. Kto očakáva zázrak pri občasnom "ďobnutí" tabletky, ten sa nedočká, ai ked ai to je užitočné. Harmonizácia organizmu sa začína prejavovať po treťom Mesiaci používaním. Očista vrcholí až Šiesty mesiac. Organizmus sme ničili celé desaťročie takže naše telo potrebuje trochu času na poďakovanie za zelené potraviny. Vytrvajte v očistu tela i mysle, príroda nám v tom ve318mi pomáha a Výsledok stojí rozhodne za to! Moje ve318ké Vďaka za nás Všetky Patria krásne víle a mojej priate318ke Martine Novotnej za poskytnutím vsetkych informácií o zelených potravinách.

VýrobceČlánky
Vytvorené8. 6. 2016
Zasielanie noviniek na e-mail
Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách a zvýhodnených akciách?
Prihláste sa k odberu noviniek
Zasielať
 


 
 
 

Apek

©2017 RAZAT STYLE SK, s r.o., All rights reservedZačiatok stránky
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobný odber Voderady
zadarmo!
Navštívte Awashop.sk - Superfoods, Kozmetika v ShopMania