Mokřadový olej se získává lisováním za studena ze semen zrcadlovky bílé (Limnanthes Alba), která roste podél vodních toků. Mokřadový olej je zdrojem nenasycených mastných kyseli a má podobné účinky jako jojobový olej.

Mokřadový olej  a jeho účinky:

  • podporuje regeneraci, výživu a působí proti stárnutí pokožky (má antioxidační účinky)
  • dobře se vstřebává a podporuje hloubkovou hydrataci a elasticitu pokožky
  • nezpůsobuje ucpávání pórů, rychle se vstřebává a nezanechává mastný povlak
  • posiluje pokožku a chrání ji před vnějšími vlivy
  • zklidňuje podráždění pokožky
  • lze jej použít i jako olej na výživu vlasu a vlasové pokožky (zábal)

Použití: je vhodný pro všechny typy pleti nanáší se na navlhčenou pleť

 

Zobraziť viac Zabaliť

Mokřadový olej

Zobraziť podľa:0 produktov
Neboli nájdené žiadne produkty. Skúste zmeniť kritériá hľadania.
Navštívte Awashop.sk - Superfoods, Kozmetika v ShopMania