Osobne v Brne | na vyžiadanie |
Osobne v Prahe | na vyžiadanie |
Výdajné miesto | na vyžiadanie |
Prepravnou spoločnosťou | na vyžiadanie |
Sójová omáčka je jedným z poznávacích znakov ázijskej kuchyne, kde sa ako dochucovadlo používa viac ako 2500 rokov. Vyrába sa zo sójových bôbov, fermentovaných pomocou plesní rodu Aspergillus a má typicky tmavú farbu. Charakteristická farba vzniká predovšetkým z kombinácie aminokyselín získaných z bielkovín a glukózy zo škrobu.
Používa sa ako k varenie, tak ako dochucovadlo studených pokrmov.
Alergény: Sója, pšenica (lepok). Môže obsahovať stopy arašidov a orechov.
Zloženie: voda, sójové bôby *, soľ, pšenica *, * z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Objem:250 ml
Energetická hodnota 234 kJ/56 kcal
Tuky 0 g , z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 6,0 g, z toho cukry 6,0 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 13 g
Výrobce | Allnature |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobný odber Voderady zadarmo! |