Tradičné ázijské dochucovadlo vo svojej najkvalitnejšie podobe. Tamari je výraznejšie, tmavšie a hustejšie než Shoyu sójová omáčka a vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty.
Organický jablčno-medový ocot obsahuje vitamíny C, E, B6, pektín, beta-karotén, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú regulovať hladinu cholesterolu, napomáhajú znižovať hladinu cukru v krvi a minimalizovať riziko srdcového záchvatu, zatiaľ čo urýchľujú
BIO RAW írsky mach v prak je morskou riasou (Chondrus crispus), ktorá vyrástla v čistom prostredí kanadského pobrežia. Írsky mach je bohatým zdrojom jódu
Tradičné ázijské dochucovadlo vo svojej najkvalitnejšie podobe. Tamari je výraznejšie, tmavšie a hustejšie než Shoyu sójová omáčka a vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty.
Organický jablčno-medový ocot obsahuje vitamíny C, E, B6, pektín, beta-karotén, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú regulovať hladinu cholesterolu, napomáhajú znižovať hladinu cukru v krvi a minimalizovať riziko srdcového záchvatu, zatiaľ čo urýchľujú
BIO RAW írsky mach v prak je morskou riasou (Chondrus crispus), ktorá vyrástla v čistom prostredí kanadského pobrežia. Írsky mach je bohatým zdrojom jódu
Sójová omáčka je jedným z poznávacích znakov ázijskej kuchyne, kde sa ako dochucovadlo používa viac ako 2500 rokov. Vyrába sa zo sójových bôbov, fermentovaných pomocou plesní rodu Aspergillus a má typicky tmavú farbu.
BIO balsamico ocot z včelieho medu. Vyrobený fermentáciou alkoholu z včelieho medu a kyseliny octovej s následným pridaním 25% organického včelieho medu. Balsamico medový ocot si zachováva jemnú vôňu a prospešné látky z rastlín a bylín.
Melasa granátového jablka je varená šťava z granátového jablka, ktorá sa premenila na hustý a tmavý farebný sirup.Tato koncentrovaná forma šťavy z granátového jablka nemá nadbytočnú sladkosť, ale jeho korenistú a štipľavú chuť, vďaka čomu je vhodná ako pr