Osobne v Brne | na vyžiadanie |
Osobne v Prahe | na vyžiadanie |
Výdajné miesto | na vyžiadanie |
Prepravnou spoločnosťou | na vyžiadanie |
V knihe Zelené potraviny (čiže výhonky obilnín, strukovín a jednobunkové riasy) nájdete obsiahly, ale súčasne zrozumiteľný prehľad vedecky potvrdených účinkov najznámejších zelených potravín:
Nájdete tu návod ako zelené potraviny užívať pri konkrétnych zdravotných ťažkostí, ako ich pestovať a spracovávať, ako sa vyznať v ponuke potravinových doplnkov a rad ďalších zaujímavých informácií. Zelené potraviny predstavujú revolúciu v starostlivosti o zdravie. Obsahujú totiž nielen rastlinné farbivo chlorofyl, ktoré má unikátnu regeneračné, protizápalové, hojivé a dezodoračné účinky, ale aj väčšinu nevyhnutných vitamínov a minerálov, esenciálne aminokyseliny, aktívne enzýmy a ďalšie živiny v ideálnych vzájomných pomeroch. Vďaka tomu sa vyznačujú úplne unikátnymi účinkami na ľudské zdravie.
Autor: Maria Dallen
ISBN: 9N-P-26 - Z-7
Počet strán: x
SuperPotraviny, potraviny | Zelené potraviny |
Superpotraviny seznam | Chlorella, Ječmen, Pšenice, Spirulina |
Hmotnost | 0.5 kg |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobný odber Voderady zadarmo! |